Karasu Mesleki Eğitim Merkezi

Telefon : 0 264 718 12 52
WEB https://karasumesem.meb.k12.tr
Adres : İstanbul Caddesi Yalı Mahallesi Sanayi Sitesi Dış Kapı No 88/A Karasu/SAKARYA
VİZYON : Merkezin fiziki ve teknolojik bütün imkânları çırak ve ustalarımızın emrine seferber ederek onların mesleğinde bilgili, becerikli ve çalışkan ve ahlaklı bireyler olarak yetiştirmelerini sağlamaktır.
MİSYON : Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü çalışanları olarak sürekli yenilik ve değişim içinde olmaktır. Eğitimde sorumluluk sahibi, öz güven kazanmış, dürüst, çalışkan, aileye ve topluma saygılı bireyler olarak hizmet etmektir. Kurs ve seminer çalışmalarına önem verilerek, toplumda çalışmaya ve verimliliğe dayalı bir kültür oluşturmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Servis :
Ulaşım : Karasu merkezden sanayi ve çevresine devamlı halk minibüsü servisleri vardır.
Yerleşim Yeri : Merkezimiz Yalı Mahallesi,Karasu Küçük Sanayisi girişinde S.S.SAHİLYOLU KARASU KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİFİ ikinci katında hizmet vermektedir.Sahile 1,5 km uzaklıkta olup merkezi bir konumdadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz, Sanayi Sitesinde olup, merkeze 3 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :